2010. július 20., kedd

Cirelin set

Unatkoztam és csináltam Cirelin papucsos fülijével egy szettet. Nagyon tetszett ez a lila-zöld és olyan igazi nyárias, strandolós lett ez a ruházat.
Nekem baromira tetszik nem tudom ti, hogy vagytok vele. 

Köszi a papucskáért Cir :D 

2010. július 11., vasárnap

Old-fashioned, brown


A jelenlegi kedvenc együttesem :D A barna csodásan feldobja a fehéret a fehér meg a barnát :) Az blúz és a cipő az ami különlegessé teszi a szettet, és a barna kissé olyan "régiessé" teszi a szettet.
Csinos, nőcis, mégis sportos. Szívesen mászkálnék ilyenben a városban, hisz nem kell attól rettegni, hogy fájni fog a bokánk a magassarkútól, és a blúz lenge anyaga miatt a levegő is be tud jutni a ruha alá. A fehér meg nem szívja a meleget így egy nem túl forró napon tökéletes választás lehet.

2010. július 9., péntek

Érdekes gerincsarok...


Csinos tűsarok, vagy visszataszító gerincoszlop? 

Ahogy nézelődtem neten valami friss dolog után erre bukkantam. Igen mindenki jól látja, ez egy csigolyákból összeállított sarok. A cipő sarka kissé hajlított, és iszonyat magas így aki még az 5 cm-es sarokban sem tud közlekedni ilyenhez ne is nyúljon :D
Eddig egy sztár volt aki terhesen (!!!) vette fel ezt a topánkát és ez nem más mint: Alicia Keys.

Ami azt illeti ez nekem már túúúl bizarr, pedig én többnyire nyitott vagyok mindenre, nem csak a divatban.

Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre, hogy hogyan vélekedtek így várom a kommenteket.

{forrás: www.fashion.hu}


2010. július 8., csütörtök

Játék Dórinál!


Ezúton is Boldog születésnapot Dórinak akinél én is jelentkeztem a játékra, és már vásároltam is tőle egy fánkos fülit :)

Csak így tovább!

The sun shadow


Másodiknak egy sárgát hoztam nektek. Azért tetszett meg ez a szín mert a sárga mindig feldobja a hangulatomat. Egy esősebb időben is jó kedvre tud deríteni (bár befolyásolta most a szettet az is, hogy ilyen színű a körmöm).
Viszont egy kis bibi csúszott a dologba. A cipőnek és a táskának van, hogy hasonlítania kellene de én ezt most elvétettem, de a masni visszatér a hajpántban, a csillag meg a karkötőben, de ennél több szimbólum már nem férne a szettbe.
A kis kedvencem a fekete balerina amit én magam is imádok. Nem hiába az első a top 5 balerina közül:

"Balerinakollekciód alapját képezheti egy egyszerű, fekete darab. Szinte biztos, hogy illeni fog elegánsabb, esti viseletedhez is csakúgy, mint bármelyik nappali szettedhez. Egy ilyen topánkával sok kényes helyzetet megoldhatsz, ha bedobod a táskádba, mielőtt útnak indulsz valamelyik gyilkos magassarkúdban. Ha eljön a pillanat, amikor már egy percig sem bírod tovább égig érő sarkaidon, előkaphatod(,) és rögtön beleugorhatsz megváltást hozva sajgó lábaidnak." {http://divat.hu/cikk/Top_5_balerina/2792}

2010. július 7., szerda

Green beauty


Tehát megjött az első szettem. Ez nem lett olyan nagyon különleges, de nagyon tetszik a zöld szín, és ahogy látszik ez van a legjobban előtérben. 
Egy melegebb napon -ami remélem nemsokára eljön- tökéletes választás a kis papuccsal. Biztos, hogy ebben a kombinációban nem maradhatsz feltűnés nélkül :)

Mint látni ebben a szettben is, hogy nagyon szeretem a kiegészítőket, de persze nem szabad ezeket sem túlzásba vinni, mint mondani is szokták a kevesebb néha több.


Első lépés...

És most jöhet a második :)

Mindenkit szeretettel köszöntök az én kis blogomban. Már régóta fogalmazódott bennem egy ilyen blog létrehozása aztán mikor egyre több biztatást kaptam nekikezdtem.

Minna vagyok, egy Egri diáklány aki szereti a divatot, persze nem megrögzötten. Azért szerettem volna a ruhákkal, a divattal kapcsolatban bloggolni, hogy én is kiélhessem vágyaimat és mások is ihletet meríthessenek a szettjeimből, esetleg ötleteimből.
Mert igen szettek lesznek láthatók, a divattal kapcsolatos infók. Próbálok minden nap majd Nektek valami újat hozni a kifogyhatatlan divattáramból :D

És, hogy ne legyek unalmas, remélhetőleg nemsokára rakom is be az első összeállítást, de arról majd bővebben a következő hozzászólásban.

Jó böngészést mindenkinek, és remélem azért lesznek akik olvasnak :D