2010. augusztus 31., kedd

Harisnya + Pink


A harisnya egy olyan dolog amely még nem ment ki a divatból és nem is úgy tűnik mint amelyik fog. Csinos ruhadarab tud lenni, ami könnyedén fel tudja dobni a szettünket de ugyanakkor ha rosszul válogatjuk meg szörnyen le is tudja hangolni. 
Ez a ruhadarab egészen a reneszánsz koráig nyúlik vissza, de akkor még csak a férfiak hordták. Aztán egyre kezdték megszeretni a nők is még végül ők hordták csak. Egyre színesebbek, mintásabbak kerültek a boltokba, de a legkelendőbb így is a fekete volt, hisz ez karcsúnak mutatja lábunkat.
Leginkább ősszel, télen, esetleg még tavasszal hordják az emberek, hiszen melegen is tart...már amennyire. 

S, hogy ezt miért is mondtam el? Csupán azért mert egy újabb szettel jöttem, aminek alapja a harisnya volt. Most a rózsaszín az ami dominál. Kissé őszies, hiszen beütött a hideg időszak. Ezért van ott a harisnya a vékony kabáttal, de mégis rövidnadrággal, hogy megőrizze a nyárias hangulatát. Nőcis, de mégis a lapos talpú miatt, kabátka nélkül sportosabb is lehet. Nekem elnyerte a tetszésemet...és nektek?:)


2 megjegyzés:

  1. Kellemes összeállítás. :) A harisnya alapvetően jó, én szeretem, bár nehéz kényelmeset találni sajnos, és az hogy melegít...háááát jóóó minimálisan. ^^

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)
    És a harisnyához azért írtam, hogy már amelyik melegít :D

    VálaszTörlés