2011. január 26., szerda

Cicanadrág...

Noss a mostani kis csodánk nem más lesz mint a cicanadrág. Én imádom hordani mivel kényelmes, mégis tudom csinossá tenni, sportossá tehát kombinálható. Mégis van pár alapszabály ami megszívlelendő.

Hoztam is alapnak egy szettet amiről beszélek is majd nektek és ha a tanácsokat megfogadjátok nem nyúlhattok mellé ezzel a "nadrággal" sem.

1.) És talán legfontosabb dolog. Arra eszméletlenül figyeljünk, hogy lehet olyan mint egy nadrág mégsem annak kell használni mert ezzel teljesen mellé nyúlhatunk. Nem szabad kivillantani a popónkat. Akármennyire is szép kerek, formás az ember feneke ezzel a darabbal tökéletes lapos lehet a hátsónk. Így tehát tessék hosszított blúzokat, pólókat hordani hozzá, ahogy látjátok én is egy csinos kockásat választottam övvel.

2.) Ha nem tökéletes a lábunk akkor próbáljuk kerülni a feltűnő mintákat és a vad színeket. Amúgy is. A fekete mindenkinek jól áll, vékonyít és nyújtja is a lábat. Tehát mi a legjobb választás? Szerintem a fekete =)

3.) Inkább nyári és tavaszi viselet de a merészebbek hordhatják télen is. Ugyanis szinte minden cipővel jól néz ki. Lapos vagy magas sarkú? Mindegy...ez inkább a lábtól függ. Ha kicsit rövid lábaink vannak ajánlott egy magassarkú csizma vagy tűsarkú ugyanis még a magas sarok is optikailag nyújt a lábunkon.
Ha amúgy is hosszúak alsó végtagjaink bátran viselhetjük a lapos talpú csizmát vagy balerinacipőt is.


+ Játék ismét csak most Ejjkukk-nál :)

1 megjegyzés:

  1. szia Minna! remélem láthatunk Tőled még bejegyzést! :) Én várom!!

    VálaszTörlés